Vattengympa Mölndal Hösttermin 2024

Johanna hyr bassängen för våra medlemmar tisdagskvällar för vattengympa, under höstterminen 2024. Du anmäler dig för hela terminen oavsett antal tillfällen du nyttjar. Förtur till medlemmar som inte gått tidigare, om du önskar avsäga dig din plats går den till nästa person på väntlistan.

Tisdag 3 Sep 2024

Fullbokad
18:00 - 19:00
Arrangör: Johanna Göteborg
500
Foto från vattengympan

Vattengympa är en populär aktivitet där ni träffas varje vecka med plats för 15 medlemmar från Johanna i Göteborg. Träningen leds utav ledare Alexandra Hallberg, under terminen är det henne ni kontaktar exempelvis om ni blir sjuka etc.

Detta är ett skonsamt sätt att träna och även träffa andra kvinnor som haft bröstcancer, i en trygg omgivning då det bara är våra medlemmar som hyr denna tid och har bassäng och omklädningsrum för oss själva.

Då vi haft stort intresse för vattengympa väljer vi att ge förtur till nya deltagare men man kan självklart hamna på en reservlista som man kan bli erbjuden plats löpande under terminen ifall någon tvingas hoppa av.

Vid inbetalning märk din avgift: Vattengympa HT 2024, betala ej förrän vi har bekräftat att du har fått en plats till höstens termin, detta får du veta så snart alla platser är fyllda men senast 2 veckor innan terminsstart.

Om du inte fått en plats erbjuds du en reservplats och kan hoppa in om någon lämnar gruppen under hösten.

Vi använder strikt turordning, du behöver vara en betalande medlem i vår förening och förtur ges till nya deltagare för att möjliggöra att så många som möjligt kan gå dessa träningsgrupper.
TIPS: Har du friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare så kan vi erbjuda kvitto som du kan använda för att nyttja detta.

Brev HT24 Bassäng

Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss