Aktiviteter

Här presenteras våra medlemsmöten och andra aktiviteter. Klicka på respektive aktivitet för mer information och för anmälningsformulär.

Ej datumsatta aktiviteter

Enskild samtalsterapi med Jeanette Frank- anmäl härDatum meddelas senare

Enskild samtalsterapi med Jeanette Frank- anmäl här

Jeanette erbjuder enskilda terapisamtal till reducerad kostnad 300kr per gång. Anmäl dig här så kontaktar Jeanette dig för att besluta om tid och plats som fungerar för dig.

Bcf Johanna/Jeanette FrankTid och datum meddelas senare
Torsdagsgruppen- fika och umgås i lokalenDatum meddelas senare

Torsdagsgruppen- fika och umgås i lokalen

Varje torsdag träffas ett antal medlemmar i vår lokal där de umgås, delar erfarenheter och fikar. Tid klockan 11:00-14:00 Anmälan behövs ej. Dyk upp om du vill:)

Johanna i Göteborg / TorsdagsgruppenTid och datum meddelas senare
Promenera tillsammans!Datum meddelas senare

Promenera tillsammans!

Tid och datum meddelas senare
Träning via Fysioterapin på SahlgrenskaDatum meddelas senare

Träning via Fysioterapin på Sahlgrenska

Idag är det väl känt att du med regelbunden fysisk träning på rätt nivå kan må bättre, orka mer och leva längre. Du kan också klara din cancerbehandling bättre och minska biverkningar. Du som genomgår cancerbehandling är välkommen till fysioterapeut inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vi erbjuder råd och stöd för att du ska komma igång med din träning, få tillit till din kropp och få vardagen att fungera. Vi vill stimulera till goda aktivitets- och träningsvanor.

Tid och datum meddelas senare
Kostnadsfri digital Yoga för cancerdrabbadeDatum meddelas senare

Kostnadsfri digital Yoga för cancerdrabbade

Digitala yogapass helt gratis från föreningen "Move breathe pause" . Måndagar och torsdagar 10:00-11:00

Tid och datum meddelas senare
Samtalsgrupp sex måndagar kl 18-20!Datum meddelas senare

Samtalsgrupp sex måndagar kl 18-20!

Varmt välkommen att anmäla dig till samtalsgrupp med Jeanette. I samtalsgruppen ges du möjlighet att prata och träffa likasinnade. Vi talar om våra känslor och tankar, behandling, om reaktioner från nära och saker som kan vara svåra att ta upp med närmsta omgivningen. Vi inspirerar varandra kring hur vi kan få ny livsglädje, samt ta vara på livet här och nu. Jeanette är samtalsledare, en varm person, duktig samtalsterapeut som själv lever med bröstcancer sen 15 år och sitter i styrelsen både hos Stödkompisarna och Bröstcancerföreningen Johanna. Startar när vi har en full grupp.

Tid och datum meddelas senare
Samtalsgrupp digitalt!Datum meddelas senare

Samtalsgrupp digitalt!

Varmt välkommen att anmäla dig till samtalsgrupp sex gånger med Jeanette. Tid ocg dag bestämmer gruppen I samtalsgruppen ges du möjlighet att prata och träffa likasinnade. Vi talar om våra känslor och tankar, behandling, om reaktioner från nära och saker som kan vara svåra att ta upp med närmsta omgivningen. Vi inspirerar varandra kring hur vi kan få ny livsglädje, samt ta vara på livet här och nu. Jeanette är samtalsledare, en varm person, duktig samtalsterapeut som själv lever med bröstcancer sen 15 år och sitter i styrelsen både hos Stödkompisarna och Bröstcancerföreningen Johanna.

Tid och datum meddelas senare
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss