Aktiviteter

Här presenteras våra medlemsmöten och andra aktiviteter. Klicka på respektive aktivitet för mer information och för anmälningsformulär.

Ej datumsatta aktiviteter

Boka enskild samtalsterapiDatum meddelas senare

Boka enskild samtalsterapi

Vi samarbetar med Jeanette, diplomerad samtalsterapeut som erbjuder enskilda terapisamtal till reducerad kostnad. Anmäl dig här så kontaktar Jeanette dig för att besluta om tid och plats som fungerar för dig.

Bcf Johanna/JeanetteTid och datum meddelas senare
Öppet hus torsdagar 11-13 (sommaruppehåll efter 13/6)Datum meddelas senare

Öppet hus torsdagar 11-13 (sommaruppehåll efter 13/6)

Varje torsdag träffas ett antal medlemmar i vår lokal där de umgås, delar erfarenheter och fikar. Tid klockan 11:00-13:00 Anmälan behövs ej. Dyk upp om du vill:)

Johanna i Göteborg / TorsdagsgruppenTid och datum meddelas senare
Samtalsgrupp digitalt.Startar när gruppen är full.Datum meddelas senare

Samtalsgrupp digitalt.Startar när gruppen är full.

Samtalsgrupp, online, sex gånger á 2 timmar. Tid och dag bestämmer gruppen. I samtalsgruppen ges du möjlighet att prata och träffa likasinnade. Vi talar om våra känslor och tankar, behandling, om reaktioner från nära och saker som kan vara svåra att ta upp med närmsta omgivningen. Vi inspirerar varandra kring hur vi kan få ny livsglädje, samt ta vara på livet här och nu. Jeanette är samtalsledare, en varm person, duktig samtalsterapeut som själv lever med bröstcancer sen 15 år och sitter i styrelsen både hos Stödkompisarna och Bröstcancerföreningen Johanna.

Tid och datum meddelas senare

Datumsatta aktiviteter

Helgresa Unga Johanna & anhöriga 2-4 augusti2 augusti

Helgresa Unga Johanna & anhöriga 2-4 augusti

Helgresa för dig som är "Ung Johanna" med möjlighet att ta med dig en närstående! Antingen din partner eller annan vuxen nära anhörig, kanske bästa vännen, syster eller mamma? I lantlig rofylld miljö under en helg med gruppsamtal, aktiviteter och avkoppling.

Johanna GöteborgFredag 2 augusti 2024
Medlemsträff planering Rosa oktober14 augusti

Medlemsträff planering Rosa oktober

Oktober är månaden vi har störst möjlighet att synas för att sprida viktig kunskap om tidig upptäckt samt få allmänhetens engagemang och intresse för att stötta vår förening.

Onsdag 14 augusti 2024, 18:00 - 20:00
Samtal för dig med spridd cancer19 augusti

Samtal för dig med spridd cancer

En möjlighet att träffa andra i liknande situation. Vi talar om våra känslor och tankar, behandling, om reaktioner från nära och saker som kan vara svåra att ta upp med närmsta omgivningen. Vi inspirerar varandra kring hur vi kan få ny livsglädje, samt ta vara på livet här och nu. Jeanette är samtalsledare, en varm person, duktig samtalsterapeut som själv lever med spridd bröstcancer sen 15 år och sitter i styrelsen både hos Stödkompisarna och Bröstcancerföreningen Johanna.

Måndag 19 augusti 2024, 18:00 - 20:00
Samtalsgrupp för dig under 55 år start 20/8 om gruppen är full20 augusti

Samtalsgrupp för dig under 55 år start 20/8 om gruppen är full

” För mig har samtalsgruppen varit något att se fram emot varje vecka . En möjlighet att dela med sig och lyssna på andra. Ett tillfälle för reflektion och att öva på att stanna i känslor, låta dem finnas och inte värderades. Efter varje gång har jag gått hem med en känsla av samhörighet. Jag börjar äntligen uppskatta de fina sakerna i livet”

Tisdag 20 augusti 2024, 17:00 - 19:00
Vattengympa i Uddevalla21 augustiPlatser kvar

Vattengympa i Uddevalla

Vicky håller i vattengympa onsdagar 15-16 på nybyggda Rimnersbadet i Uddevalla. Vattengympan sker i deras varmvattenbassäng där hon deltar samt leder gruppen i skonsamma övningar. Något som är både roligt och nyttigt tycker många! Höstterminen i Uddevalla startar vecka 34, 21 augusti 2024. Därefter ses ni varje vecka med uppehåll vid skollov fram tills 18/12 2024. Du som anmäls erhåller din plats hela terminen. Betala ej något innan vi bekräftat att du fått en plats, det krävs att du är medlem hos Johanna Göteborg eller någon annan lokal bröstcancerförening. Vicky tar alla anmälningar och eventuella frågor som skrivs via denna flik på vår hemsida. Välkommen att anmäla dig nedan.

Onsdag 21 augusti 2024, 15:00 - 16:00
Träff för nya medlemmar21 augusti

Träff för nya medlemmar

Är du ny medlem? Välkommen på en träff i vår lokal. Vi berättar lite om vilka vi är och vad vår förening gör, du kan träffa andra nya medlemmar och prata om det du vill. Vi bjuder på kaffe och fika samt en "goodiebag" med hudvårdsprodukter (med reservation för att de kan ta slut...) Aktiviteten är gratis men anmäl dig så vi kan beräkna hur många som kommer. Om det skulle vara för få anmälda så kan vi komma att ändra datum, i så fall mejlar vi alla som anmält sig med information om detta.

Johanna GöteborgOnsdag 21 augusti 2024, 18:00 - 20:00
Sticka, Fika, Prata!22 augusti

Sticka, Fika, Prata!

Välkommen på en kravlös kväll där vi tränar hjärncellerna med lite handarbete. Ta med befintligt stick- & virkprojekt eller kom som nybörjare och lär dig virka en trendig disktrasa. Kvällen blir vad vi själva gör den till! Önskemål från styrelsen: Vi hoppas ni vill hjälpa oss synas lite extra i oktober med olika slöjdade alster, titta gärna på lite inspirationsbilder från 2023 kring sånt man skulle kunna virka/sy för att sedan hänga på utvalda platser i vår stad och markera vår närvaro under Rosa oktober.

Torsdag 22 augusti 2024, 17:30 - 20:00
Samtalsgrupp måndagar kl 18-20. Startar 26/8 om gruppen är full.26 augusti

Samtalsgrupp måndagar kl 18-20. Startar 26/8 om gruppen är full.

” För mig har samtalsgruppen varit något att se fram emot varje vecka . En möjlighet att dela med sig och lyssna på andra. Ett tillfälle för reflektion och att öva på att stanna i känslor, låta dem finnas och inte värderades. Efter varje gång har jag gått hem med en känsla av samhörighet. Jag börjar äntligen uppskatta de fina sakerna i livet”

Måndag 26 augusti 2024, 18:00 - 20:00
Kundaliniyoga med gong28 augusti

Kundaliniyoga med gong

Stärk dina nerver, slappna av muskler och sinne, öppna för flöde, vissla, dansa, svettas- öppna ditt hjärta, tag ett djupt andetag, lär känna dig själv på djupet och njut av livet.

SoulyogaOnsdag 28 augusti 2024, 17:15 - 18:30
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss