Boka enskild samtalsterapi

Vi samarbetar med Jeanette, diplomerad samtalsterapeut som erbjuder enskilda terapisamtal till reducerad kostnad. Anmäl dig här så kontaktar Jeanette dig för att besluta om tid och plats som fungerar för dig.

Datum meddelas senare
Arrangör: Bcf Johanna/Jeanette
thumbnail_Jeanette_285_B.a874d8a6.fill-1600x800-c75

Att få cancer innebär ofta en livskris med många frågor och funderingar som kan vara svåra att ta upp med vänner och anhöriga. År 2008 fick jag bröstcancer - då en ung mamma med två småbarn. Jag är diplomerad samtalsterapeut, ordförande i Stödkompisarna och styrelseledamot i Bröstcancerföreningen Johanna och leder samtalsgrupperna. Jag träffas i Göteborg eller digitalt. Varmt välkommen maila mig för mer information, jeanetteterapi@outlook.com

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss