Enskild samtalsterapi med Jeanette Frank- anmäl här

Jeanette erbjuder enskilda terapisamtal till reducerad kostnad 300kr per gång. Anmäl dig här så kontaktar Jeanette dig för att besluta om tid och plats som fungerar för dig.

Datum meddelas senare
Arrangör: Bcf Johanna/Jeanette Frank
300

Jag erbjuder dig en stund för att reflektera och vända blicken inåt. Kanske behöver du göra en förändring för att komma vidare eller förstå något om dig själv men har svårt att lyckas på egen hand. Tillsammans utforskar vi vad som är värdefullt och meningsfullt för dig just nu."

Psykosyntes får oss att förstå varför vi beter oss som vi gör och har en helhetssyn som omfattar hela människan – kropp, själ, känslor och intellekt. En av grundstenarna i psykosyntes är att du själv har all den kunskap du behöver för att lösa de problem som hindrar dig från att må bra och utvecklas.

Jag heter Jeanette Frank och läser mitt sista år till samtalsterapeut på Humanova och som en del av utbildningen tar jag emot klienter till reducerat pris, 300 kronor.

Sedan 2008 har jag levt med cancer och gått flera år i terapi och deltagit i många samtalsgrupper, något som hjälpt mig att hantera min​ cancer. Jag sitter i både Stödkompisarna och Johanna Bröstcancerförening styrelse och leder deras samtalsgrupper.

Jag träffas i Göteborg eller digitalt.

Varmt välkommen att ringa eller maila mig för mer information 0768105978 eller frankjeanette@hotmail.com

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss