Enskild samtalsterapi med Jeanette Frank- anmäl här

Jeanette erbjuder enskilda terapisamtal till reducerad kostnad 300kr per gång. Anmäl dig här så kontaktar Jeanette dig för att besluta om tid och plats som fungerar för dig.

Datum meddelas senare
Arrangör: Bcf Johanna/Jeanette Frank
300

Att få cancer innebär ofta en livskris med många frågor och funderingar som kan vara svåra att ta upp med vänner och anhöriga. Jag hjälper dig att sortera i dina känslor och hitta vad du behöver och önskar i ditt liv nu. 

2008 fick jag bröstcancer - jag var ung mamma med två småbarn. För 2019 sen fick jag återfall med spridning, då bestämde mig för att utbilda mig till samtalsterapeut, delvis för att kunna ge stöd till andra människor i samma situation. Som en del av utbildningen tar jag emot klienter till reducerat pris, 300 kronor.
Jag är även ordförande i Stödkompisarna, styrelseledamot i Bröstcancerföreningen Johanna och leder deras samtalsgrupper. Jag träffas i Göteborg eller digitalt.
Varmt välkommen att ringa eller maila mig för mer information, Jeanette 0768-105978 eller frankjeanette@hotmail.com

thumbnail_Jeanette 285 B

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss