Stoppningskväll Hjärtkuddar

"Heart Pillow Project sweden"- lånar vår lokal för att stoppa kuddar. Du är välkommen om du vill hjälpa till. Följande onsdagskvällar är bokade under våren 2024 i vår föreningslokal. Gratis att delta! 20/3 10/4 8/5 12/6

Onsdag 12 Jun 2024

18:00 - 20:00

Hjärtkuddestopparna är en ideell förening som syr hjärtkuddar som ges till kvinnor som opererats för bröstcancer, till sjukhus runt om i landet.

Dessa kuddar är både sköna att avlasta armen på och en fin gåva att få när man är nyopererad.

Föreningen lånar vår lokal för att sy kuddar och vill man vara med och hjälpa till är ni välkomna. Anmäl för att rätt mängd tyg och stoppning ska finnas till alla som vill komma. Inga förkunskaper krävs.

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss