Vårruset Göteborg spring med oss!

2023 var vi lite drygt 100 johannor som tog oss runt tillsammans, vissa sprang andra gick, låt oss göra detta igen! Anmäl dig till vårt "stora" lag och våra "Johanna" medlemmar har en kampanjkod att använda som ger dig ett förmånligare pris. (Bli gärna medlem eller stödmedlem om du inte redan är det. 250kr/år)

Skärmbild 2024-02-26 212707

I år har vi fått hjälp av arrangörerna till vårruset att ta fram en kod som gäller oss. Du kan anmäla enskild person eller lag om du vill. (1 lag= 5 personer i år)
Per varje 5 deltagare kommer vi ha en picknick korg färdig i tältet.

Vid start/mål kommer vi ha vårt fina tält framme och där kan du hämta picknick och köpa t-shirt om du vill.

Vi kommer även ta med våra "klämbröst" och informera allmänheten om brösthälsa. De rosa t-shirts som finns kvar från 2023 kommer säljas, först till kvarn och tills lagret tar slut. Dessa kan du även köpa i vår lokal om du är där innan. (Finns sorterade i storlekar i köket i vår lokal. 150kr styck)

Förra året betalade ni avgift för vårruset direkt till oss som sedan blev fakturerade av Vårruset för samtliga. I år är förfarandet förhoppningsvis enklare.

Ni anmäler er direkt till Vårruset via länk som ni hittar längre ner, ni betalar direkt där.

Medlemmar/stödmedlemmar Johanna: ange kod BCF24, så är ni en del av vårt (förhoppningsvis) stora lag som springer 28 maj och som har ett förmånligt pris med hjälp av koden som gäller fram till 28 maj då loppet sker.

Vi samlas vid vårt tält och sprider ut oss för en stor pick-nick tillsammans så du kan anmäla dig själv eller flera, oavsett är du inte ensam den 28e:)

Välj själv distans 10 eller 5km när du bokar.

10 km startar 18:00

5 km startar 18.30

PS: Volontärer till tältet kommer önskas! Om du vill vara med men inte kan/vill springa så får du gärna hjälpa oss i tältet med alla t-shirts, nummerlappar och picknickkorgar?

Mejla då: goteborg@brostcancerforbundet.se

Här är länken till anmälningssidan:

Anmälan till Vårruset (marathongruppen.se)

Den specifika koden gäller enbart våra medlemmar och får inte spridas på annat sätt.

Koden är BCF24

(Koden gäller enbart till Vårruset Göteborg, tyvärr inte övriga städer)

255 kr vid anmälan till FunRun och 305 kr vid anmälan med tidtagning.

såhär ser det ut vid anmälan:

vårrusetgbg

Nytt för 2024: Vi har en speciellt framtagen keps designad av Therese Björgsdotter som själv drabbats av bröstcancer men är frisk idag. Hon upptäckte konsten som ett sätt att bearbeta sorg och ta sig igenom den tuffa tiden med behandlingar.

Är du nyfiken på hennes konst och andra designer kan du besöka hennes instagram @BJORGSDOTTER

Kepsen har vår Johanna-logga och texten

"No one is you - that is your power"

Medlemspris 150kr- finns på plats i tältet att köpa där med swish. För varje keps som säljs går ca 50kr till att stötta bröstcancerföreningen.

Ja vi vet. Bilden på kepsen är lite suddig.

De är nämligen så nya att de inte ens är producerade.... men fabriken jobbar på högvarv för att hinna klart i god tid tills Vårruset. Håll ut;)

johannakepsen ny för 2024 och din för 100kr

Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss