Träff för medlemmar med spridd cancer

Hos Johanna Göteborg finns LEVA-gruppen som är kvinnor med spridd bröstcancer, de ordnar olika aktiviteter med jämna mellanrum och skapar fina möten där alla kvinnor i Göteborg med spridd bröstcancer kan söka stöd och gemenskap. Möten planeras varje sista torsdag i månaden under våren 2024, start torsdag 25 januari i vår föreningslokal.

Torsdag 25 Jan 2024

17:00 - 19:00
fika

Välkommen till LEVA-gruppens nästa fikaträff!

Alla med spridd cancer är välkomna att komma och träffa andra, fika, dricka kaffe och umgås en stund. Vårt medlemlöfte är att ingen ska behöva vara ensam med sin bröstcancer. Du är välkommen att anmäla att du kommer (för att beräkna fika). Det finns även en sluten facebook-grupp som du kan ansöka om att gå med i. Där kommer din anmälan granskas och godkännas så snart admin hinner. Sök på gruppen LEVA -Gruppen Bcf Johanna


Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss