Intresseanmälan funktionär Rosa Oktober 2023

Nu börjar planering med scheman för volontärer under oktober månad i Nordstan. Vi kommer vara där helgerna: v41 och v43 (lördag och söndag bägge helger) Vi söker dig som vill vara volontär. Du är med oss och säljer rosa bandet, pins, övriga varor samt visar upp vår förening för allmänheten. Vi har även en brösthälsostation där vi informerar om bröstcancer och hur viktigt det är att undersöka sina bröst, med hjälp av silikonbröst som har dolda knölar i sig. En viktig månad och ett viktigt uppdrag. Kan du tänka dig ställa upp? Självklart ok att ta med en vän eller för stödmedlemmar att anmäla sig, vi kan inte vara för många! Skriv gärna om du önskar ett pass fm/em och vilken av dagarna/helgerna i oktober du kan. Om du kan närsomhelst: så skriv gärna det :) Tack för er hjälp fina medlemmar <3 Vi

Söndag 1 Okt 2023

Arrangör: Johanna i Göteborg
rosa oktober1
Vi behöver volontärer i oktober

Detta är en aktivitetsflik som vi vi nu håller igång tills 1 oktober för att då sätta schema och höra av oss till alla som anmält intresse.
Anmäl dig gärna

Rosa bandet på rosa tonad platta.jpg

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss