Workshop för Johannor - i konferenslokaler hos Jacy's

En heldag planeras för styrelsen plus ett antal medlemmar - nu planerar vi 2023 och framåt!

Lördag 28 Jan 2023

Platser kvar
09:30 - 16:00
Arrangör: Johanna i Göteborg
200kr
jacy

Här kommer en rolig möjlighet!

Vi har bokat upp en heldag på ett av Göteborgs mest spektakulära hotell och konferensanläggningar:https://jacyzhotel.com/ som öppnade i november 2022. Denna gång blir det (tyvärr) inte bubbelbad eller spa, vi har mycket som ska bearbetas men detta görs väl bäst i en vacker och inspirerande miljö?

Lördag 28 januari har vi ett brett schema med ämnen och teman att diskutera där de stora penseldragen är framtagna men innehållet rent konkret är för dagens deltagare att ta fram.

Målsättning med dagen: Via ett antal workshops och gruppövningar kommer vi när dagen är slut ha producerat en idébank för kommande 1-3 åren, som vi kan lägga en strategisk plan för.

Vi kommer beröra områden som är viktiga för verksamheten: aktiviteter, intäktsmöjligheter, samarbeten och övriga sätt att förbättra vårt erbjudande till er Johannor och alla nya kvinnor som kommer drabbas av bröstcancer.

Det är viktigt att alla får lov att komma till tals så vi inte går miste om värdefulla idéer. Vi hoppas på en mix av deltagare: Unga Johannor, äldre Johannor, helt nya medlemmar och gärna några veteran-medlemmar.

Kanske någon närstående med goda kontakter eller tidigare erfarenhet av föreningsarbete, kommunikation, försäljning, vård, konst &kultur, utbildning, ekonomi.. (alltså - alla)

Det viktiga är att deltagare som önskar vara med denna lördag är nyfikna och lösningsorienterade- vi är alla del av samma förening och bäst blir det när man samarbetar i positiv anda och ser det unika var och en kan tillföra.

Tidsplan: 9:30-16:00, med lunch och självklart pauser däremellan för fika och kaffe då vi känner det behövs.

Anmäl dig här nu och skriv gärna kort vem du är, om du har någon särskild specialitet och vad du hoppas bidra med samt få ut själv av dagen.

Så länge det inte står "fullbokat" här på sidan så finns det plats.

Anmälan

Registrerar din anmälan
Betala gärna för aktiviteten redan nu!
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss