Gör din egen julkrans! 27 nov

Detta blir tredje året vi ordnar denna populära aktivitet. Ni möts hos Brunnsbo Blommor, som drivs av Lena och hon har en ateljé i källaren med en mängd pynt och verktyg för att göra riktigt fina julkransar. Du kan välja att lägga till mer pynt själv beroende på din smak och budget. Fika ingår och per tillfälle finns plats för 10 medlemmar/stödmedlemmar.

Onsdag 27 Nov 2024

Fullbokad
18:00 - 20:00
Arrangör: Johanna Göteborg
Skärmbild 2024-10-18 120442

Föreningen subventionerar en stor del av kostnaden och vi blir fakturerade per deltagare i efterhand.

Du betalar inget till oss, men lägsta avgift för att delta är 50kr och då betalar du detta direkt till Lena i kassan hos brunnsbo blommor.

Den summan ger dig fika, en enklare krans med något slags pynt.

Betalar du exempelvis 100, 150 eller rent av 200kr får du en väldigt maffig krans med mycket pynt för den summan, betalas i kassan när ni är klara. (För en krans i liknande stil som den på bilden kostar det dig ca 150kr totalt.)

Ni möts vid 18:00 då butiken stänger och är sedan i dess lokaler själva ihop med Lena som visar hur man ska göra och hjälper till vid behov.

Vi hoppas ni får en trevlig kväll, chans att träffa andra under enkla omständigheter där ni samtidigt skapar er egen julkrans att ta hem och sätta på dörren i god tid inför december.

Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss