Anmäl dig före 27 sep för att ställa upp som volontär i oktober!

Under oktober månad vill vi synas i köpcenter med information om brösthälsa och försäljning av rosa varor och lotter. Detta är otroligt viktiga tillfällen för att nå ut till allmänheten och få in välbehövliga intäkter till föreningen så att vi kan hålla igång aktiviteter för er medlemmar. Volontärer behövs!!

Fredag 27 Sep 2024

Anmäl dig som volontär innan 27 september så vi kan planera när och var vi syns!
rosa bandbild

Du får Gärna anmäla en vän/familjemedlem till hjälp då vi helt enkelt aldrig blir för många.

Ett arbetspass är ca 2-3 h långt.

Du får information om vad du ska göra, kontaktuppgifter till den som håller i dagen och du är aldrig ensam som volontär. Den som måste gå tidigare eller kan tänka sig stå kvar längre är självklart också önskad och behövd.

Vi hoppas kunna bemanna alla dessa dagar och så länge det går, men det beror på hur många volontärer som kan ställa upp.

Dessa dagar kommer delas upp i 2 pass där man antingen är med även i början och hjälper till att ställa i ordning, eller tills stängning när vi tillsammans packar ihop.

(Exakta tider återkommer vi med, om ni är för få volontärer kommer vi korta ner antalet timmar den dagen eller kanske ta bort den dagen helt)

Nordstan: Lördag 4 okt och Söndag 5 okt

Nordstan: Lördag 19 okt och Söndag 20 okt

Torp köpcentrum Fredag 11 okt och Lördag 12 oktober

Skriv i anmälan när och var du kan ställa upp som volontär- så kontaktar vi dig efter 27 september med vårt föreslagna schema.

volontär
nordstan rosa oktober2
nordstan rosa oktober brösthälsa
DSC07320

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss