Samtalsgrupp måndagar kl 18-20. Startar 26/8 om gruppen är full.

” För mig har samtalsgruppen varit något att se fram emot varje vecka . En möjlighet att dela med sig och lyssna på andra. Ett tillfälle för reflektion och att öva på att stanna i känslor, låta dem finnas och inte värderades. Efter varje gång har jag gått hem med en känsla av samhörighet. Jag börjar äntligen uppskatta de fina sakerna i livet”

Måndag 26 Aug 2024

18:00 - 20:00
350
Samtalsgrupp

Varmt välkommen att anmäla dig till samtalsgrupp med Jeanette, varje grupp ses sex gånger. I samtalsgruppen ges du möjlighet att prata och träffa likasinnade. Vi talar om våra känslor och tankar, behandling, om reaktioner från nära och saker som kan vara svåra att ta upp med närmsta omgivningen. Vi inspirerar varandra kring hur vi kan få ny livsglädje, samt ta vara på livet här och nu.

Jeanette är samtalsledare, en varm person, duktig samtalsterapeut som själv lever med bröstcancer sen 15 år och sitter i styrelsen både hos Stödkompisarna och Bröstcancerföreningen Johanna.

Anmälan

Registrerar din anmälan
Betala gärna för aktiviteten redan nu!
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss