Jag förstår

Stort tack

Ett varmt tack till alla er som på olika sätt hjälpte oss så att vi kunde genomföra vårt 40-års jubileum.

23 oktober 2019

Läs VGR Focus

Bara var femte kvinna i Västra Götaland med bröstcancer opereras inom 28 dagar från det att misstänkt cancer upptäckts. Såväl Västra Götalandsregionen som riket generellt är långt ifrån det nationella målet att 80 procent ska få behandling snabbt. Lena Bolin är en av dom som fick snabb hjälp.

23 oktober 2019

Bröstcancerrapporten 2019: Individanpassad screening – framtiden för tidig upptäckt av bröstcancer

Sverige har varit ledande inom mammografi, när den infördes på 90-talet var den helt banbrytande. Men faktum är att mammografi bara upptäcker 2 av 3 tumörer.

13 oktober 2019

Julkonsert West of Eden

Mer information i kalendern på den 21/12. Obs intresseanmälan före 24/11.

13 oktober 2019

Rosa Oktober

Det nya fina mönstret som symboliserar att vi alla ser olika ut. Oavsett utseende så är brösten viktiga.

30 september 2019

Ny ambassadör: Blossom Tainton Lindquist höjer rösten för brösten

Friskvårdsprofilen och artisten Blossom Tainton Lindquist blir ny ambassadör för Bröstcancerförbundet.

24 september 2019

Emma Wiklund, ny ambassadör för Bröstcancerförbundet

I rollen som ambassadör för Bröstcancerförbundet kommer entreprenören och tidigare fotomodellen, Emma Wiklund, att engagera sig för bröstcancerdrabbade genom att bidra till ökad medvetenhet om den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor.

23 september 2019

HSO's hjälpfond

HSO:s Hjälpfond kommer under hösten 2019 göra en engångsutbetalning av tillgängliga medel

18 september 2019

Höstens program från Stödkompisarna.

Länk nedan

16 april 2019

Lyssna på våra medlemmar i media

Missa inte att lyssna på våra styrelsemedlemmar Sofia Lann och Rose-Marie Fredrikson, när de i radio och poddar berättar om sina egna erfarenheter från vården.

27 februari 2019