Samtalsgrupp för dig under 55 år start 20/8 om gruppen är full

” För mig har samtalsgruppen varit något att se fram emot varje vecka . En möjlighet att dela med sig och lyssna på andra. Ett tillfälle för reflektion och att öva på att stanna i känslor, låta dem finnas och inte värderades. Efter varje gång har jag gått hem med en känsla av samhörighet. Jag börjar äntligen uppskatta de fina sakerna i livet”

Tisdag 20 Aug 2024

17:00 - 19:00
350
images-3

Samtalsgrupp som vänder sig till er under 50 år. Gruppen ses sex tisdagar 17-19, tiden kan ändras om behov finns i gruppen. Vi talar om våra känslor och tankar, behandling, om reaktioner från nära och saker som kan vara svåra att ta upp med närmsta omgivningen. Vi inspirerar varandra kring hur vi kan få ny livsglädje, samt ta vara på livet här och nu.

Jeanette är samtalsledare, en varm person, duktig samtalsterapeut som själv lever med bröstcancer sen 15 år och sitter i styrelsen både hos Stödkompisarna och Bröstcancerföreningen Johanna.

Anmälan

Registrerar din anmälan
Betala gärna för aktiviteten redan nu!
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss